[Lamaran Kedua] Kindle Î Ma Lee Chuswan


  • null
  • Lamaran Kedua
  • Ma Lee Chuswan
  • en
  • 22 October 2020
  • null

Ma Lee Chuswan ´ 0 Read & Download

Summary Lamaran Kedua ¹ PDF, DOC, TXT or eBook Free read Lamaran Kedua Etika di luar negara mempunyai perasaan terhadap Jefri Kedua duanya memainkan peranan untuk mendapatkan hak masing masing menambahkan lagi rencah rasa di dalam hubungan Jefri dan NinaApakah yang akan terjadi kepada Jeff dan Nina Sejauh manakah kemelut ini harus berlarutan Masihkah ada lamaran kali kedua buat Nin. Sepanjang pembacaanasyik geram dengan NinaSikap curiga Nina tu macam melampau lampauDisebabkan kena tangkap khalwatbaru dapat Jeff kahwin dengan Ninakalau tak kempunan sampai mati kotYelahJeff tu kalau nak bergambar model pengantin pun risau sangat dengan janji dia takkan pakai baju pengantin melainkan kalau pengantinnya NinaSetia betul jeff dengan NinaKesetiaan dan kepercayaan adalah penting dalam hidup berumah tanggamungkin silap jeff bila dia keluar malam pengantin tak bagitau Nina kemana perginya lalu menyebabkan Nina bertambah curiga tatkala hati dah mula berjanji nak mengabdikan diri buat suami tercinta Tapi jujurnya aku memang takleh terima perangai Ninakuat cemburu sampai merana Jeff dibuatnya Tapi akhirnya cemburu makan diri bila Jeff menyepiMasa tu baru Nina nak sedar apa salah diaclap2heheAkhirnyadisebabkan insiden masuk hospitalbarulah Nina slow talk dengan Jeff dan minta maaf semuaEnding simple sahajaDan rahsia Jeff tuelokla simpan sampai matihehekalau tak habislah kena karate dengan Nina3 bintang untuk novel ni sebab aku betul betul tak suka Ninakuat jelesStress baca

Summary ð PDF, DOC, TXT or eBook ´ Ma Lee Chuswan

Lamaran Kedua

Summary Lamaran Kedua ¹ PDF, DOC, TXT or eBook Free read Lamaran Kedua Jefri dan Nina merupakan pasangan sejoli Usia pertunangan mereka berusia hampir empat tahun Namun kepulangan Jefri memberi kelukaan pada hati Nina Akibat salah faham yang terjadi antara mereka hubungan mereka ibarat retak menanti belahNina membawa diri selama dua tahun untuk membina hidup baru Dalam berjauhan me. Aku meminjam novel dari kak ya yah thanks kak Yang paling slambernya leh lak aku simpan novel ni cam khazanah Negara Maybe I m uite busy erk Tak lah busy with my personal thingsOk novel ni kena hati hati cikit sebab ada beberapa unsur romantis yang rasanya tak sesuai tuk bacaan anak remaja hik3 lalala5 Bukan apa almaklumlah remaja la ni suka sangat meniru aksi yang bukan bukan Kisah ini tentang pasangan dua sejoli yang bercinta semenjak kecil Nina Jefri Jeff Hubungan yang direstui keluarga Mereka ditunangkan sebelum Jefri berlepas ke luar Negara Enam tahun menyulam kasih namun sayangnya ia terkubur di tengah jalanKepulangan Jefri yang dinanti rupanya membawa luka di hati Nina Tak siapa menduga sedang enak bermimpi nak berkahwin ada pula yang kacau daun Kerana kecewa Nina membawa diri Si Nina ni part time modeling So selalu la mukanya terpampang di majalah TV Aku geram sikit la tiap kali model mesti cantik je Tapi tu la dah namanya pun model gayanya memang macam model la hik3 lalala5Pada Jefri pemergian Nina umpama membawa nyawanya juga Adat kita kalau dah hilang di mata barulah kita tercari cari ishk3 Tapi respek gak la kat Jefri ni walau beribu perempuan yang datang hatinya tetap pada Nina Malangnya dua sejoli ni sama sama tak tau mengalah Kalau Nina dengan keras hatinya Si Jefri pula tak tau agaknya belajar dari kesilapan Nasib baik la mereka berdua ni kena tangkap basah actually tak elok tapi dalam novel ni aku rasa ok la kot kalau tak memang kempunan la si Jefri nak dapat balik si Nina tu Namun kisah cinta ni tak berakhir di situ Ada lagi rentetannya cukup sesuai dengan tajuknya lamaran kedua

Free read Lamaran Kedua

Summary Lamaran Kedua ¹ PDF, DOC, TXT or eBook Free read Lamaran Kedua Nyimpan rindu dendam dan sayang Dek ego yang menebal dalam diri Nina dia nekad untuk membuang Jeff daripada hidupmyaKehadiran Tengku Zulhan dua anak satu menjadikan dia begitu rapat dengan Nina dan mengingkan Nina menjadi ibu kepada anaknya Elly yang menghidap penyakit hati yang kronikNur Ayu teman rapat Jefri k. kalau sayang katakan sayangkalau cinta apa ditunggu tunggupendek kata kalau dah jodoh tak kemanasakit pulak hati inihehe


10 thoughts on “[Lamaran Kedua] Kindle Î Ma Lee Chuswan

  1. says: [Lamaran Kedua] Kindle Î Ma Lee Chuswan

    Free read Lamaran Kedua [Lamaran Kedua] Kindle Î Ma Lee Chuswan 35 bintangMeski ada beberapa perkara tentang buku ini yang membuat hamba merasa tidak akan menyukainya seperti watak klise

  2. says: [Lamaran Kedua] Kindle Î Ma Lee Chuswan

    Summary ð PDF, DOC, TXT or eBook ´ Ma Lee Chuswan Ma Lee Chuswan ´ 0 Read & Download Free read Lamaran Kedua Kadang kadang demi kebaikan semua sesetengah perkara perlu juga dirahsiakan ms 322Masalah komunikasi sungguh Nina dan Jefri Jefri yang terpaksa melayan 'peminat' dan Nina yang cepat cemburu pakej salah sangka menyebabkan pertunangan mereka terputus 2 tahun Nina bawa diri Jefri tak putus merayu Nina yang hanya membiarkan panggilan telefon Jefri terakam di peti simpanan suaraEgo tinggi melangit Agaknya Jefri b

  3. says: Free read Lamaran Kedua [Lamaran Kedua] Kindle Î Ma Lee Chuswan Summary ð PDF, DOC, TXT or eBook ´ Ma Lee Chuswan

    [Lamaran Kedua] Kindle Î Ma Lee Chuswan Aku meminjam novel dari kak ya yah thanks kak Yang paling slambernya leh lak aku simpan novel ni cam khazanah Negara Maybe I’m uite busy erk? Tak lah busy with my personal thingsOk novel ni kena hati hati cikit sebab ada beberapa unsur romantis yang rasanya tak sesuai tuk bacaan anak remaja hik3 lalala5 Bukan apa almaklumlah remaja la ni suka sangat meniru aksi yang bukan bukan Kisah ini tentang pasangan dua sejoli yang bercinta semenjak

  4. says: [Lamaran Kedua] Kindle Î Ma Lee Chuswan

    [Lamaran Kedua] Kindle Î Ma Lee Chuswan kalau sayang katakan sayangkalau cinta apa ditunggu tunggupendek kata kalau dah jodoh tak kemanasakit pulak hati inihehe

  5. says: [Lamaran Kedua] Kindle Î Ma Lee Chuswan

    [Lamaran Kedua] Kindle Î Ma Lee Chuswan Ma Lee Chuswan ´ 0 Read & Download Nina JefriSuka dengan lenggok bahasa penulis dalam setiap novelnya Yang tersirat dan tersurat

  6. says: Summary ð PDF, DOC, TXT or eBook ´ Ma Lee Chuswan Ma Lee Chuswan ´ 0 Read & Download [Lamaran Kedua] Kindle Î Ma Lee Chuswan

    Free read Lamaran Kedua Ma Lee Chuswan ´ 0 Read & Download [Lamaran Kedua] Kindle Î Ma Lee Chuswan Sebuah cerita yang biasa biasa sahaja

  7. says: Ma Lee Chuswan ´ 0 Read & Download [Lamaran Kedua] Kindle Î Ma Lee Chuswan

    Summary ð PDF, DOC, TXT or eBook ´ Ma Lee Chuswan [Lamaran Kedua] Kindle Î Ma Lee Chuswan Kisah cinta yang haiiii saya rasa kasihan pun ada Nina Jeff sesuai sangat Tanpan jelita kedua duanya lebih kurang sama rindu cinta pandang dari jauh assume cemburu merajuk memujuk rujuk nikah cemburu buta lagi mer

  8. says: [Lamaran Kedua] Kindle Î Ma Lee Chuswan Ma Lee Chuswan ´ 0 Read & Download Summary ð PDF, DOC, TXT or eBook ´ Ma Lee Chuswan

    Free read Lamaran Kedua [Lamaran Kedua] Kindle Î Ma Lee Chuswan Ma Lee Chuswan ´ 0 Read & Download Sepanjang pembacaanasyik geram dengan NinaSikap curiga Nina tu macam melampau lampauDisebabkan kena tangkap khalwatbaru dapat Jeff kahwin dengan Ninakalau tak kempunan sampai mati kotYelahJeff tu kalau nak bergambar model pengantin pun risau sangat dengan janji dia takkan pakai baju pengantin melainkan kalau pengantinny

  9. says: [Lamaran Kedua] Kindle Î Ma Lee Chuswan

    Summary ð PDF, DOC, TXT or eBook ´ Ma Lee Chuswan Ma Lee Chuswan ´ 0 Read & Download Free read Lamaran Kedua Citer ni dgn bahasa dewasa bukan bacaan UMUMpd saya la tp tk tau la skrang anak2 remaja juga gaya pemikiran lebih dewasa dari umur ikut penilaian dan fikiran memasing juga ya pd saya yg isu diterima dan dihadamyg isi diambil dan simpankeseluruhan? menarik dan blh diterima

  10. says: [Lamaran Kedua] Kindle Î Ma Lee Chuswan Ma Lee Chuswan ´ 0 Read & Download

    Free read Lamaran Kedua Ma Lee Chuswan ´ 0 Read & Download [Lamaran Kedua] Kindle Î Ma Lee Chuswan main tarik tali byk dlm cite ni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *