PDF FREE Qortimet e vjeshtës ☆ Qemal Stafa


1 thoughts on “PDF FREE Qortimet e vjeshtës ☆ Qemal Stafa

  1. says: PDF FREE Qortimet e vjeshtës ☆ Qemal Stafa Qemal Stafa ☆ 0 FREE DOWNLOAD REVIEW µ PDF, DOC, TXT or eBook ☆ Qemal Stafa

    PDF FREE Qortimet e vjeshtës ☆ Qemal Stafa Trashëgimia letrare e emal Stafës është përmbledhur në vëllimin ortimet e vjeshtës1961Ai në shkrimet e tij u ngrit kundër realitetit shoëror të kohës vuri në endër njerëzit e thjeshtë ë vuanin nga padrejtësitë shoërore dha portrete të luftëtarëve e të njerëzve me karakter të fortë ë nuk mposhten nga vështirësitë ë luftojnë për një botë të re Në një varg shkrimesh me karakter public

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

READ & DOWNLOAD Qortimet e vjeshtës

READ & DOWNLOAD Qortimet e vjeshtës REVIEW µ PDF, DOC, TXT or eBook ☆ Qemal Stafa Qemal Stafa ☆ 0 FREE DOWNLOAD Organizimin e forcimin për luftën e armatosur kundër pushtuesve fashistë e tradhtarëve të vendit për demaskimin e shpartallimin e elementëve përçarës etj U rrethua nga fashistët në Tiranë dhe duke luftuar heroikisht u vra në 5 maj 1942 emal Stafa ishte dhe letrar i talentuar Krijimtaria e tij u takon kryesisht viteve të rinisë Shkroi tregime skica e vjersha një pjesë e të cilave u botuan me pseudonimin Brutus në shtypin përparimtar të kohës Radhitet ndër letrarët e rinj realistë të viteve.

REVIEW µ PDF, DOC, TXT or eBook ☆ Qemal StafaQortimet e vjeshtës

READ & DOWNLOAD Qortimet e vjeshtës REVIEW µ PDF, DOC, TXT or eBook ☆ Qemal Stafa Qemal Stafa ☆ 0 FREE DOWNLOAD Emal Stafa lindi në Elbasan më 20 mars të vitit 1920 ; vdi më 5 maj 1942 Ishte figurë e shuar e lëvizjes dhe e Luftës ANÇ Nxënës në gjimnazin e shtetit të Shkodrës hyri në një nga celulat e ytetit mori pjesë në lëvizjen revolucionare të rinisë u bë një nga drejtuesit e shoërisë jashtë shkollore Besa Shiptare Në Tiranë u lidh me Vasil Shanton u organizua në GK të Shkodrës 1937 dhe së bashku me Vasil Shanton zhvillon veprimtari revolucionare lidhet me punëtorët organizon aksione të rin.

Qemal Stafa ☆ 0 FREE DOWNLOAD

READ & DOWNLOAD Qortimet e vjeshtës REVIEW µ PDF, DOC, TXT or eBook ☆ Qemal Stafa Qemal Stafa ☆ 0 FREE DOWNLOAD Isë shkollore Në janar 1939 u arrestua e u dënua me burgim nga gjyi i regjimit të Zogut Në gjy nga i akuzuar u kthye në akuzues i regjimit e rendit feudalo borgjez Në prag të pushtimit fashist të Shipërisë arratiset nga burgu dhe bashkë me Vasil Shanton organizon ëndresën antifashiste punon pa u lodhur për tërhejen e rinisë në luftë kundër pushtuesit të huaj Vijoi përkohësisht studimet në Itali dhe pas kthimit në atdhe u hodh në ilegalitet Kreu me sukses shumë detyra të rëndësishme për.

  • Paperback
  • 89
  • Qortimet e vjeshtës
  • Qemal Stafa
  • Albanian
  • 08 June 2019
  • null